Kundeorienteret GIS-konsulent søges

10. maj 2024

Kundeorienteret GIS-konsulent

Vi har travlt i vores GIS-afdeling med at hjælpe både eksisterende og mange nye forsyningskunder med deres ledningsregistrering, og søger derfor en kollega, der brænder for at levere den bedste support og de bedste løsninger til vores kunder.

 

Spændende nye udfordringer

Du vil indgå i et team bestående af erfarne kollegaer, der samarbejder om at løse de daglige opgaver, hvor I aktivt videndeler, sparrer og opkvalificerer. Idet vi har et ønske om, at alle skal kunne træde til i alle opgaver, vil du få varierende opgaver og en spændende arbejdsdag.

Opgaverne spænder over bl.a. digital registrering og indtegning af opmålinger til varetagelse af support, opsætning og konsulentopgaver for kunder på GIS-løsninger baseret på nyeste teknologi inden for både desktop- og WEB-løsninger samt GNSS-udstyr.

 

Du har erfaring med GIS og vil gerne specialisere dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som kort- og landmålingstekniker eller en tilsvarende uddannelse og er vant til at arbejde med geografiske data. Samtidig har du har opnået dine første erfaringer med GIS og ønsker at specialisere dig i denne retning.

Du har måske erfaring med at yde support og formår at formidle fagligt komplekse emner på en let og vedkommende måde.

 

Mulighed for udvikling i et godt arbejdsmiljø

Du kan se frem til at opbygge erfaring og specialisere dig inden for mange systemer og dine interesseområder. Vi er parate til klæde dig fagligt på - både ved sidemandsoplæring og via relevante kurser.

Du bliver en del af en faglig stærk organisation, hvor dine kollegaer brænder for at tilbyde markedets bedste og mest innovative IT-løsninger og -services.

Du får gode ansættelsesforhold og bliver en del af et positivt arbejdsmiljø, hvor fokus er på kunder, kollegialt samarbejde og god balance mellem arbejds- og privatliv. Stillingen er på 37 timer med arbejdsplads på vores kontor i Kolding og naturligvis med mulighed for hjemmearbejde.

 

Er du vores nye kollega?

Send din ansøgning og CV til HR-chef Majbritt Lorenzen, hr@softvaerket.dk mærket ”GIS-konsulent” snarest muligt, idet vi løbende afholder samtaler.  

Ansøgningen kan fremsendes sikkert via vores hjemmeside under kontakt os. Emnefeltet skal da være udfyldt med hr@softvaerket.dk

Nærmere oplysninger om stillingen på tlf. 76 32 12 50 hos GIS-afdelingsleder Margrethe Kristensen.

//