Tilmeldingsmodul til fjernvarmetilmeldinger

Gør det nemt for dine forbrugere at tilmelde sig fjernvarmen med vores smarte tilmeldingsmodul.

Det vigtigste led i at opnå en høj tilslutningsprocent er selve tilmeldingen til fjernvarme. Uden tilmeldinger – ingen tilslutning.

Og derfor skal tilmeldingsprocessen være så nem for forbrugeren som overhovedet muligt.

Formularer, der er gemt væk på din hjemmeside og fysiske tilmeldingsblanketter er derfor ikke den optimale løsning. Det kræver mere arbejde både for dig og forbrugeren.

I stedet kan du automatisere tilmeldingen med Finans- og Forbrugersystemet samt vores tilmeldingsmodul på din hjemmeside. Funktionen følger automatisk med, når du vælger vores hjemmesideløsning. Den kræver selvfølgelig også, at du har Forsyning|FOF.

De to løsninger i samspil gør, at potentielle forbrugere kan søge deres adresse frem og tilmelde sig fjernvarmen med det samme på din hjemmeside.

De indtaster bare de påkrævede oplysninger, og herefter placeres forbrugerens oplysninger automatisk på adressen i forbrugersystemet.

Du får besked, når en forbruger har tilmeldt sig - og har du brug for et overblik over de indsendte tilmeldinger, kan vi opsætte en kørsel, som sender en opsummering til dig hver uge.

 

Kontakt os for at få implementeret et tilmeldingsmodul på din hjemmeside ved at ringe på tlf. 76 32 12 50 eller sende en mail på hjemmesider@softvaerket.dk.

Forbrugeren kan signere digitalt i e-Boks

Det skal være nemt for forbrugeren at sætte den endelige krusedulle på fjernvarmekontrakten. Og det skal være nemt for dig at registrere og opbevare kontrakten.

Derfor er digital signering i e-Boks en oplagt måde at få digitaliseret underskriftsprocessen på – særligt fordi langt de fleste forbrugere i dag har e-Boks.

Når forbrugere tilmelder sig fjernvarmen via vores tilmeldingsmodul, bliver de automatisk bedt om at tage stilling til kommunikation i e-Boks.

Takker de ja, kan du i Forsyning|FOF sende dem en fjernvarmekontrakt til signering, så snart dit projekt er blevet en realitet.

Og tilmeldingen til e-Boks er ikke kun guld værd, når der skal sendes kontrakter ud. For når først den nye forbruger har takket ja til kommunikation via e-Boks, kan du fremover skrive til forbrugeren derigennem.

//