Til dig der vil have en brugervenlig hjemmeside med stor fleksibilitet

 

Vores hjemmeside løsning er udviklet på én af de førende danske CMS, Umbraco. Umbraco er et brugervenligt system med gode tilpasningsmuligheder. Vi har udviklet en tidssvarende løsning, der følger tidens trend i forhold til design, sikkerhed og de nye krav i persondataforordningen.

 

Løsningen er en skabelon med nogle faste grundelementer, siderne er opbygget i et såkaldt grid med forskellige moduler. Dette giver frihed til at placere sit indhold, ex. billeder, tekst og dokumenter som man har lyst.

 

Systemet er meget brugervenligt, det betyder hvis du er vant til at arbejde med tekstbehandling og navigere rundt i en stifinder, kan du nemt arbejde i dette system. De forskellige moduler giver dig mulighed for at indsætte tekst, billeder, dokumenter, video, info bokse og linkbokse. Alt hvad du skal bruge, til at præsentere dit indhold og dit budskab på den mest præsentable måde.  

Systemet er selvfølgelig webbaseret, det betyder du kan arbejde på din hjemmeside alle steder, blot der er adgang til internettet.

 

Du får en nøglefærdig løsning indeholdende:

- Hjemmeside skabelon, med farvetema, gridsystem og dertilhørende moduler
- Kursus i brugen af Forsyning|Web, for én bruger 
- Løbende systemopdateringer
- Løbende support

Har du behov for ekstra hjælp til at vedligeholde din hjemmeside, fordi det kniber med tiden eller du mangler ressourcerne. Tilbyder vi at være din webmaster og gøre arbejdet for dig.  Du kan læse mere her.

Kontakt os for at høre nærmere om priser.

 

 

* Vi flytter ikke indhold der er beskyttet af brugerrettigheder. Nyheder flytter vi over, fra indeværende år.
Se vores standardbetingelser for mere info.

 
FORSYNING | WEB
Hent produktblad

 
Kommende | KURSER
Tilmelding via Serviceprogrammet