En nem hjemmesideløsning

Med en hjemmeside fra Softværket får du en brugervenlig løsning, som du nemt selv kan holde opdateret med informationer til dine forbrugere.

At have en brugervenlig hjemmeside er ikke bare god service til dine forbrugere - det sparer dig også for en masse tid.

Vores hjemmesideløsning, Forsyning|Web, er specifikt udviklet med henblik på at understøtte forsyningsbranchen - og derfor får du en lang række smarte funktioner med i pakken, når du lader os bygge din hjemmeside.

Brugergrænsefladen er enkel og intuitiv, mens redigeringsværktøjet viser dig din hjemmeside, nøjagtig som den vil se ud, når du udgiver indholdet.

Din nye hjemmeside fra Softværket er udviklet med det anerkendte danske CMS-system, Umbraco. Derfor er du sikret en brugervenlig og fleksibel løsning, der også følger
tidens trends i forhold til design og sikkerhed.

Vi holder os desuden løbende opdateret på aktuelle krav til hjemmesider, uanset om det er af teknisk eller lovmæssig karakter.

Selvbetjeningsmuligheder, så forbrugeren selv kan melde flytning, tilmelde sig e-Boks, SMS-varsler, Betalingsservice og meget mere.

Et nyhedsmodul, så du kan holde dine forbrugere opdateret på seneste nyt om forsyningen.

Visning af driftsstatus på din hjemmeside.

Mulighed for integration med E|Forsyning, som giver dine forbrugere et let overblik over deres forbrug.

Mulighed for at implementere adressefremsøgning og digital tilmelding til fjernvarmeprojekter.

Vi dækker dig ind - uanset behovet

Uanset hvilke behov du og dine forbrugere har til en hjemmeside, kan vi understøtte dem med vores hjemmesideløsning, Forsyning|Web.

Har du brug for en tom skabelon, som du selv lægger indhold ud på? Ønsker du, at vi bygger din nye hjemmeside til dig? Eller har du brug for, at vi helt overtager vedligeholdelsen af din hjemmeside?

Vi sørger for at tilrettelægge løsningen ud fra dine ønsker - så du står tilbage med en færdig hjemmeside, der er klar til brug. Og vi sikrer os selvfølgelig også, at du er tryg i systemet, inden du kommer i gang.

Desuden følger der løbende systemopdateringer og support med, når du vælger Forsyning|Web.

Webmasteraftale
Vi kan også tilbyde at overtage hele vedligeholdelsen af din hjemmeside.

Se mere om Webmasteraftalen lige her.

Vælg mellem 2 løsninger

Løsning 1: Vi fremsender en hjemmesideskabelon og i sørger selv for at lægge jeres indhold ud. Løsningen er inklusiv et formiddagskursus for 1 person.

Løsning 2: Vi flytter tekst, billeder og filer fra jeres evt. nuværende hjemmeside* og gør den nye hjemmeside klar til jer. Løsningen er inklusiv et formiddagskursus for 1 person.

Du betaler et fast årligt abonnement, som dækker webhotel, support og hosting af hjemmesiden.

* Vi flytter ikke indhold, der er beskyttet af brugerrettigheder. Nyheder flytter vi over fra indeværende år. Se vores standardbetingelser for mere info.

Din nye hjemmeside er udviklet med Umbraco

Umbraco er udviklet i Danmark og er et såkaldt CMS - det står for Content Management System. Det betyder kort sagt, at systemet bag din hjemmeside er bygget til at hjælpe dig med at administrere alt dit indhold så let som muligt.

Indholdsredigeringen i Umbraco er både nem og overskuelig. Hvis du føler dig hjemme i et tekstbehandlingsprogram som Word, kan du derfor også nemt bruge Umbraco. Du har overblik over de sider, du kan redigere, og den enkelte side er opdelt i en række felter til f.eks. tekst og billeder. Du kan dermed ændre tekster og tilføje nye billeder på få minutter

De forskellige moduler giver dig mulighed for at indsætte tekst, billeder, dokumenter, video, infobokse og linkbokse. Alt hvad du skal bruge til at præsentere dit indhold og dit budskab på den mest præsentable måde.  

Systemet er selvfølgelig webbaseret, hvilket betyder, at du kan arbejde på din hjemmeside alle steder, blot der er adgang til internettet.

Skal du konvertere nye forbrugere til fjernvarme?

Understøt processen med vores tilmeldingsmodul og prisberegner!

Tilmeldingsmodul

Gør det let for dine forbrugere at tilmelde sig fjernvarme.

Formularer, der er gemt væk på din hjemmeside og fysiske tilmeldingsblanketter er ikke ligefrem den optimale løsning, når du skal konvertere nye forbrugere til fjernvarme. Det kræver mere arbejde både for dig og forbrugeren.

I stedet kan du automatisere tilmeldingen med Finans- og Forbrugersystemet samt vores tilmeldingsmodul på din hjemmeside. Funktionen følger automatisk med, når du vælger Forsyning|Web

De to løsninger i samspil gør, at potentielle forbrugere kan søge deres adresse frem og tilmelde sig fjernvarmen med det samme på din hjemmeside.

De indtaster bare de påkrævede oplysninger, og herefter placeres forbrugerens oplysninger automatisk på adressen i forbrugersystemet.

Læs mere om vores tilmeldingsmodul lige her.

 

Prisberegner

Hjælp din kommende forbruger med at finde ud af, om det kan betale sig for dem at skifte til fjernvarme.

I Forsyning|Web får du som varmeværk automatisk adgang til en prisberegner.

Står du overfor en udvidelse af dit fjernvarmeområde er en prisberegner en god hjælp overfor forbrugerne.

Det er en simpel beregning, der kan give forbrugeren et estimat på, hvad et skift fra fx olie eller naturgas til fjernvarme kan betyde rent økonomisk.

Beregneren skaber et hurtigt overblik i forhold til, om det er rentabelt at skifte over til miljøvenlig fjernvarme.

Beregneren er vejledende. 

Læs mere om vores prisberegner her.

CASE | Hjørring Varmeforsyning

Hjørring Varmeforsyning valgte en brugervenlig hjemmeside fra Softværket for at understøtte administrationen i kommende konverteringsprojekter.

Og særligt samspillet med Forbruger- og finanssystemet har været en uvurderlig hjælp i håndteringen af tilmeldinger.

I stedet for at vi skal taste kundens data ind, sørger de selv for det, når de tilmelder sig på hjemmesiden.

Det giver en nemmere administrativ opgave, og samtidig får vi overblik over, hvor mange der har henvendt sig i områderne, forklarer økonomichef Dan Østergaard.

Læs mere om Hjørring Varmeforsynings oplevelser med Forsyning|Web i casen.

 
FORSYNING | WEB
Hent produktblad

 
Kommende | KURSER
Tilmelding via Serviceprogrammet

//