Tidsregistrering til forsyninger

Med Forsyning|FOF i skyen er du helt klar til at leve op til de nye krav til elektronisk tidsregistrering.

Bliv klar til at tidsregistrere

Den 1. juli 2024 bliver elektronisk tidsregistrering et krav for danske arbejdspladser.

Og for din forsyning betyder det, at I senest til sommer skal give jeres medarbejdere adgang til et digitalt tidsregistreringssystem, hvor de kan indtaste deres daglige arbejdstimer.

Vi ved godt, at det kan være lidt af en omvæltning for mange forsyninger pludselig at skulle omstille sig til nye krav. Den omvæltning vil vi gerne hjælpe jer igennem, så I er helt klar til at leve op til kravene.

Derfor arbejder vi lige nu på højtryk for at have en tidsregistreringsløsning klar, som I let og hurtigt kan implementere i jeres hverdag. Løsningen vil blive integreret i Forsyning|FOF i skyen - og den kræver derfor, at du er rykket op i skyen.

Sådan fungerer løsningen

Du får en tidsregistreringsløsning, som er dybt integreret med cloud-versionen af vores forbruger- og finanssystem, Forsyning|FOF.

Det betyder, at du og dine kollegaer kan registrere jeres timer fra enhver browser. Også når I er på farten. 

Vi tilbyder en fleksibel løsning med tre standardopsætninger – på den måde bliver det også så let og billigt som muligt for dig at komme i gang med at tidsregistrere.

Registrering af intern tid: Udelukkende til registrering af timer

Registrering af tid til lønsystem: Registreringen er klargjort i henhold til relevante overenskomster og lokalaftaler og kan dermed udlæses direkte til jeres lønsystem.

Registrering af tid på sager: Her kan du bogføre de registrerede timer på sager/projekter i sagsstyringssystemet. Du vil også kunne registrere varer, der for eksempel flyttes fra lageret til et projekt. Det kan let klares på mobiltelefonen.

Vi kan snart melde mere ud

Lige nu arbejder vi stadig på at få de sidste detaljer på plads, så vi er klar til at tilbyde løsningen snarest muligt.

Når vi ved mere, sørger vi selvfølgelig for at melde det ud, så I ved præcis, hvornår I kan komme i gang med at registrere timer.

Vil du vide mere om løsningen og vores planer, kan du også kontakte direktør Jan Elmstrøm Blaabjerg

 
FORSYNING | FOF
Hent produktblad

 
Kommende | KURSER
Tilmelding via Serviceprogrammet

//