Effektiv anvendelse af EDH

Spar tid, papir og porto - effektiv anvendelse af EDH.

Nye teknologier giver os nye muligheder, og vi tilbyder nu en dag ude hos jer, hvor du sammen med en konsulent kan gennemgå dine rutiner omkring håndtering af fx en flytter, bogføring og betaling af en kreditor samt udsendelse af både forbrugerspecifikke og generelle bilag.

En kombination af EDH (Elektronisk Dokumenthåndtering), medsendelse af bilag i PDF, muligheden for at sende e-mails direkte fra FOF og FOF's tekstbehandler giver dig mulighed for at optimere administrationen, så du sparer både tid, papir og porto.

Idéen bag Elektronisk Dokumenthåndtering er netop at give dig mulighed for at arbejde med dokumenter uden de begrænsninger, der er knyttet til et dokument i papirform. Med de teknologier, vi har til rådighed i dag, kan du både producere, kontrollere, arkivere og distribuere elektroniske dokumenter.

Forestil dig, at du ikke behøver at printe et eneste ark papir i forbindelse med den næste flytter, du skal lave - teknologien er tilgængelig og vel afprøvet af flere af vores kunder.

Så lad os hjælpe dig med at sætte din printer på pension, og gøre dit arbejde mere enkelt og effektivt. Det papirløse kontor er inden for rækkevidde.

Vi giver 10 % i rabat på konsulenttimerne til denne specifikke opgave.


Generelle | PRISER


Kommende |
 KURSER
Tilmelding via Serviceprogrammet

//