Velkommen til Dorthe og Gitte

4. april 2024

Velkommen til Dorthe og Gitte

Fra d. 2. april har vi budt velkommen til to nye kollegaer i vores konsulent -og supportafdeling, da vi har ansat Dorthe Berggreen Kragh og Gitte Knipchildt Pedersen.

 

Dorthe Berggreen Kragh (th.) skal som konsulent i supportafdelingen være med til at tage imod opkald fra vores kunder, og samtidigt hjælpe vores kunder som står og skal over i Skyen.

Dorthe er 53 år, og kommer til Softværket med en baggrund som bogholder, intern forretningskonsulent, samt BC-konsulent, og nu er hun klar til at bruge sine erfaringer og kompetencer her hos Softværket.

Privat bor Dorthe i Kolding sammen sin mand, og deres 15-årige søn og to hunde. I sin fritid holder Dorthe af at renovere og arbejde på sit sommerhus i Sandersvig, mens hun derhjemme holder af at passe sin have.

-Der er mange ting jeg glæder mig til ved min nye stilling, men mest af alt, glæder jeg mig til at hjælpe med overgangen til FOF i Skyen, og selvfølgelig også møde en masse nye økonomikollegaer, som jeg glæder mig til at lære at kende og spare med, siger Dorthe om sine forventninger til hendes nye stilling.

Gitte Knipchildt Pedersen (tv.) skal ligeledes som konsulent tage imod opkald i vores konsulent -og supportafdeling, hvor hendes primære opgave bliver at varetage værksadministration.

Gitte er 60 år, og uddannet kontormedarbejder. Foruden at have været selvstændig i en årrække, kommer Gitte til Softværket med gode erfaringer som kontormedarbejder i en række forskellige firmaer, hvor hun blandt andet har arbejdet hos Gauerslund Fjernvarme siden 2007.

Gitte bor i Bjert med sin mand, og sammen har de to voksne børn på 28 og 30 år, samt en lille hund. Gitte og hendes mand elsker campinglivet, og bruger meget af deres fritid med at campe året rundt, med Juelsminde som deres yndlingslejr.

-Det er altid spændende med en ny start, og jeg ser meget frem til min tid her i Softværket, hvor jeg især glæder mig til at komme inde for dørene, møde og hjælpe kunderne, og selvfølgelig også lære alle mine nye kollegaer at kende, siger Gitte om sin nye ansættelse.

Velkommen til, begge to!