Det nye version af Forsyning|WEB

18. december 2017

Det nye version af Forsyning|WEB

Der er gået et par måneder siden vi præsenterede det første udkast af vores nye Forsyning|WEB til Årsmødet. Vores udviklingsteam har knoklet videre lige siden og den nye platform er faktisk allerede i drift, som dem af jer der har E|Forsyning ved.

Vi er nu klar til at konvertere vores eksisterende kunder og er selvfølgelig også klar til at byde nye kunder velkommen på den nye platform.

Vi er rigtig stolte af vores produkt. Vi mener selv at vi har udviklet en moderne efterfølger, som både er mere sikker og giver friere rammer til brugerne. Designmæssigt har vi lænet os op ad det, som hjemmeside-redaktører efterspørger i dag, "frihed indenfor rammerne". Det har vi oversat til, at den nye hjemmesideløsning er opbygget i et såkaldt Grid/Gitter med en række moduler, som kan placeres frit i griddet. Det betyder, at indholdet kan deles op og placeres på mange forskellige måder og modulerne gør det nemt, at præsentere indholdet på en flot måde. Samtidig lancerer vi fem forskellige farvetemaer og åbner op for, at egne farvetemaer kan tilkøbes.

Det nye Forsyning|WEB er et rigtigt lækkert produkt og I er velkommen til at tage et smugkig på vores demo side her.