Vi søger en serviceminded IT-supporter

12. februar 2020

Serviceminded IT-supporter

Til vores teknikerteam søger vi en kollega, der brænder for at levere den bedste IT-support til vores kunder og internt i Fjernvarmens Hus.

Dine opgaver

Du vil indgå i teknikerteamet, som supporterer vores kunder og kolleger i huset. Du hjælper med at løse opgaver ift. pc’er, servere, printere, netværk, backup, m.m. Kundesupporten foregår hovedsageligt telefonisk, men kan også forekomme on-site hos kunden. Du kan derudover forvente at blive inddraget i projekter, hvor nye tiltag skal implementeres lokalt i huset eller i vores hosting-miljø.

Din profil

Du har en uddannelse som IT-supporter og har erfaring med – og brændende lyst til – at yde kundeservice og slutbrugersupport af meget høj kvalitet. Du er serviceminded, kvalitetsbevidst og arbejder struktureret. Du kan lide at have travlt og formår at arbejde selvstændigt, men er samtidig også en holdspiller, der respekterer og anerkender dine kollegaer.

Erfaring med et eller flere af følgende emner er en fordel:

  • Terminal servere (RDS)
  • MS Exchange
  • Installation af Windows klienter, Mac, tablets m.m.
  • Veeam Backup
  • Brugeradministration i vores Hosting-miljø

Dit nye job

Du bliver en del af en spændende organisation, hvor dine kollegaer, ligesom dig, brænder for at forbedre og udvikle forsyningsbranchen ved at tilbyde markedets bedste og mest innovative IT-løsninger og -services. Hertil kommer gode ansættelsesforhold og et positivt arbejdsmiljø, hvor fokus er på kunder, kollegialt samarbejde og god balance mellem arbejds- og privatliv. Stillingen er som udgangspunkt på 37 ugentlige timer. Derudover tilbydes mulighed for massageordningen, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Stillingen ønskes besat snarest muligt, hvorfor vi løbende indkalder kandidater til samtale. Send din ansøgning med CV pr. mail til administrationschef Majbritt Lorenzen ml@dff-edb.dk mærket ”IT-supporter”.

Såfremt du ønsker at fremsende ansøgningen sikkert, kan det ske via vores hjemmeside. Emnefeltet skal da være udfyldt med ml@dff-edb.dk.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, kan teamleder Frank Juul Petersen kontaktes på telefon 7632 1250.

DOWNLOAD
IT Supporter Teknik