Privatlivspolitik på hjemmesiden

30. april 2018

Privatlivspolitik på hjemmesiden

22. marts 2018 udsendte juridisk konsulent Birthe Boisen, Dansk Fjernvarme, et nyhedsbrev omhandlende ”registreredes rettigheder”. Af dette nyhedsbrev fremgår det, at det er meget vigtigt, at hjemmesider er opdaterede med privatlivspolitikker.
 
Dansk Fjernvarme har derfor lavet en vejledning til udarbejdelse af privatlivspolitikker, som kan findes på Dansk Fjernvarmes hjemmeside. Vejledningen indeholder skabeloner til privatlivspolitikker – en for kunder/leverandører, en for medarbejdere før ansættelse samt en for ansatte. De to første skal på hjemmesiden. Det er vigtigt i forhold til brug af skabelonerne, at du forholder dig til indhold og erstatter med det, som passer til din virksomhed.
 
VIGTIGT:
Kunder der har hjemmeside fra DFF|EDB, skal selv udarbejde privatlivspolitikker, gerne med udgangspunkt i de ovenfor beskrevne skabeloner, og kan efterfølgende eventuelt selv gøre disse tilgængelige på hjemmesiden. Alternativt er Forsyning|Web gerne behjælpelig med at gøre privatlivspolitikkerne tilgængelige på hjemmesiderne.
 
DFF|EDB anbefaler, at privatlivspolitikkerne er tilgængelige i hjemmesidens ”Footer” i det nye layout. Med privatlivs- og cookiepolitik i ”footer” vil  privatlivspolitikkerne og cookiepolitik være tilgængelig på alle undersider. Besøgende på hjemmesiden vil derfor ikke skulle lede efter informationen.
 
I det gamle layout anbefaler DFF|EDB placering under selvbetjening.

Mere information?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Web-Marketing afdelingen