Opdaterede indsigter og rapportering - lige ved hånden

30. april 2018

Opdaterede indsigter og rapportering - lige ved hånden

Forsyning|BI er et nyt produkt i vores portefølje, der kan hjælpe dig med altid aktuel ledelsesinformation og udvidet rapportering. Vi har udviklet en løsning specielt til forsyningsbranchen, der er født med branchetilpassede rapporter og diagrammer baseret på opdaterede data om økonomi og budgettal samt forbrug, temperaturer m.v.

Nu er første udgave af Forsyning|BI klar til at blive leveret til jer. Produktet har været i støbeskeen i et års tid, og vi har netop afsluttet en pilottest af produktet i samarbejde med Assens Fjernvarme. Det har været en rigtig spændende udviklingsproces, og nu tripper vi for at få lov at hjælpe jer godt i gang med at anvende produktet.

Her kan du læse Assens Fjernvarmes motivation for, og oplevelse af, at indgå som pilotforsyning med Forsyning|BI:

Vi deltager i DFF|EDB’s pilotprojekt omkring den nye BI-løsning. Vi har valgt at deltage i projektet, da vi kan se at BI kommer til at give os adgang til ledelsesrapporter, som er meget dynamiske i både opbygning og daglig brug og samtidig på forhånd kvalitetssikrede. Derved kommer vi til at spare tid i hverdagen på opdatering og kvalitetssikring af data i tilsvarende egenudviklede rapporter i Excel. Udover de økonomiske ledelsesrapporter, indeholder BI også gode værktøjer til driftsoptimering på forbrugs- og teknikområdet samt til afstemning og opfølgning på økonomiområdet. 
Der har hele vejen igennem pilotprojektet været en god dialog, hvor DFF|EDB i høj grad har lyttet til vores input og målrettet arbejdet på at finde løsninger i BI, der matcher vores ønsker og behov.

Som leder kan løsningen give dig aktuelle indsigter om status på forsyningens økonomi og projekter, hvor du interaktivt kan dykke fra helikopterniveau helt ned til bilagsniveau. Du kan bruge løsningen i din daglige opfølgning, som et værktøj på dine bestyrelsesmøder eller til den månedlige budgetopfølgning.
Som driftsleder finder du aktuelle rapporter om forbrugernes forbrug og temperaturer, hvor du nemt har mulighed for at belyse forskellige perioder og med en visuel udstilling af afvigelser på et kort.

Som medarbejder i administrationen kan Forsyning|BI skabe enkelthed og tryghed i din rapportering, ligesom den kan give dig aktuelle rapporter om økonomi og forbrugerdata.

Har du lyst til at se en demo af Forsyning|BI – eller vil du bare gerne høre mere om, hvad løsningen kan gøre for dig – så tag fat i Flemming Dahl