Ny eftersynsapp gør det nemt og overskueligt at efterse forsyningens brønde og skabe

25. juni 2021

Ny eftersynsapp gør det nemt og overskueligt at efterse forsyningens brønde og skabe

 

Vores kommende eftersynsapp er dit redskab til at planlægge, udføre og registrere eftersyn på brønde og skabe. Med appen får du let et overblik over tidligere eftersyn og hvilke af forsyningens brønde og skabe, der trænger til at blive efterset. Det gør det enkelt at planlægge, hvornår der skal foretages eftersyn.

 

 

Når du skal lave et eftersyn, udfylder du en standardiseret formular i appen. Der er desuden mulighed for at uploader billeder af brønden eller skabet. Det betyder, at du slipper for besværlige regneark og skitser - i stedet får du ensartede oplysninger samlet i én app, som let kan sammenlignes med tidligere eftersyn. Appens enkelthed og overskuelighed gør, at den er let at tilgå fra en smartphone eller tablet – uanset om opgaven udføres af værkets egen tilsynsmedarbejder eller en ekstern part.

Vi har udviklet appen ud fra input fra brugermøder og interviews af enkelte forsyninger for at sikre, at appen opfylder vores brugeres behov og krav, når de skal efterse brønde og skabe.

Vi påbegynder tests af appen inden sommerferien og er klar til at præsentere løsningen for alle til vores årsmøde i august. Vi glæder os derfor til at fortælle mere om løsningen og dens mange fordele, når vi forhåbentlig ses i august.