Levering af dokumenter til e-Boks samt printservice

28. maj 2019

Levering af dokumenter til e-Boks samt printservice

På brugermøderne præsenterede vi vores nye løsning til levering af digital post i e-Boks samt muligheden for at kunne tilbyde print og forsendelse af dokumenter til forbrugere, der endnu ikke er oprettet som modtager af digital post fra forsyningen i e-Boks.

 

Vi er i disse dage i gang med at færdiggøre et nyt modul til Forsyning|FOF, der vil gøre det muligt at sende dokumenter til forbrugernes e-Boks. Dette modul har længe været efterspurgt blandt vores kunder, og vi mærkede derfor også en stor interesse for løsningen på de netop afholdte brugermøder.

 

Når forsyningen har registreret forbrugernes CPR- eller CVR-numre og deres samtykke til digital post, kan dokumenter fra forsyningen fremover leveres direkte fra Forsyning|FOF i forbrugerens e-Boks. Hvis forbrugeren ikke har tilmeldt sig til digital post, kan forsyningen alligevel få stor glæde af løsningen, idet der også medfølger en mulighed for print, kuvertering og forsendelse på særdeles attraktive vilkår. Det vil således være muligt at vælge, at dokumenter skal sendes til print, hvis CPR- eller CVR-numre mangler. Dermed kan alle vores kunder opnå besparelser og få udbytte af løsningen fra dag ét.

 

Vi er opmærksomme på, at det er en stor opgave for den enkelte forsyning at høste forbrugernes tilmelding til digital post. Derfor har vi også udviklet forskellige hjælpeværktøjer, der ligeledes stilles til rådighed for vores kunder, så denne opgave bliver automatiseret mest muligt. Bl.a. ved at gøre det muligt at høste forbrugernes tilmelding til digital post via E|Forsyning og Forsyning|WEB.

Hvad koster løsningen?

At få mulighed for at kunne levere dokumenter elektronisk og sikkert til e-Boks fra Forsyning|FOF vil give hele branchen et løft og være i god tråd med vores ønske om øget digitalisering af branchen. Derfor har vores bestyrelse besluttet, at modulet skal udgives til alle kunder som en del af deres abonnement på Forsyning|FOF.

 

Med ca. 1.200 afholdte timer til udvikling og test er der tale om den største udviklingsopgave i dette års produktroadmap for Forsyning|FOF. Dertil kommer, at vi har foretaget en meget stor investering i oprettelse af vores forsyninger som afsendere af digital post hos både Nets og e-Boks. I den forbindelse har vi for alvor kunne udnytte den volumen af kunder, vi kommer med, til at opnå særlige attraktive vilkår for alle i vores fællesskab.

 

Som bruger af løsningen bliver man alene afregnet for antal dokumenter leveret til e-Boks eller print (”Klikafgifter”). Disse udgør:

 

  • Dokumenter til e-Boks fra kr. 2,24 pr. dokument afhængig af dokumentstørrelsen
  • Dokumenter til print og forsendelse fra kr. 9,03 pr. dokument med mulighed for at tilvælge farveprint

 

En fyldestgørende prisliste er tilgængelig på vores hjemmeside.
Alle priser er eksklusive moms:

Hvornår kan vi komme i gang?

Den glædelige nyhed er, at modulet er klar til brug. Foran os venter en administrativ opgave med at få alle vores kunder oprettet som afsendere i e-Boks. Vi forventer denne opgave løst i løbet af juni måned. Samtidig skal I som forsyning indgå en databehandleraftale med e-Boks og godkende deres slutbrugerbetingelser. e-Boks arbejder på at kunne udstille disse aftaler på en portal og samtidig gøre det muligt for jer at godkende dem elektronisk ved brug af NemID. Når e-Boks er klar med denne løsning, vil vi melde ud herom via Serviceprogrammet.

 

Har du spørgsmål vedrørende vores nye løsning til levering af dokumenter i e-Boks, er du velkommen til at kontakte produktansvarlig Vinni R. Dahl på mail eller tel. 76 32 12 50.