Kursusplan, første halvdel af 2018

22. december 2017

Kursusplan, første halvdel af 2018

Vi har netop udgivet en kursuskalender for første halvår af 2018

I Serviceprogrammet under "Kursus", hvor du også kan tilmelde dig de enkelte kurser.

Vi har et bredt udvalg af kurser indenfor forbrugerstyring, bogholderi og måleradministration. Finder du ikke lige præcis det kursus, du kunne tænke dig, kan du også skræddersy dit eget kursus og eventuelt invitere dine kollegaer fra ERFA-gruppen eller fra forsyningerne i nabolaget med.

 

På kursusprogrammet finder du et nyt kursus vedrørende omlægning af regnskabsåret i Forsyning|FOF. Kurset er afledt af den nye regulering i fjernvarmesektoren, og på kurset vil vi anvise, hvordan vi håndterer en omlægning af regnskabåret i Forsyning|FOF, ligesom der vil være plads til en debat og en udveksling af erfaringer om emnet.

 

I løbet af foråret vil vi også afholde kurser i, hvordan du bedst muligt håndterer reglerne i den nye persondataforordning i Forsyning|FOF. Vi venter med at udbyde kurset, til vi har den endelige afklaring fra myndighederne, så vi ved præcis, hvordan vi skal tilrette Forsyning|FOF og vores øvrige produkter.

 

Vi har netop afholdt kurset "Behandling af data fra og til FOF" for første gang. Det var en succes, men vi erfarede, at det kunne gøres endnu bedre ved at inddele kurset i to moduler: Formiddagen er henvendt til den bruger, der har brug for en grundlæggende viden om Excel og eksport fra Forsyning|FOF. Eftermiddagen er henvendt til den bruger, der ønsker at bygge videre på et grundlæggende kendskab til Excel og eksport af data fra Forsyning|FOF. På denne måde kan den uøvede bruger deltage enten om formiddagen eller hele dagen, og den øvede bruger kan slutte sig til kurset om eftermiddagen.

 

Vores kurser er målrettet dit behov. Vi har et indgående kendskab til de opgaver, du bliver stillet overfor i den daglige administration, og dét gør os rustet til at give dig den allerbedste uddannelse.