IT-værktøj til den grønne omstilling

23. oktober 2019

IT-værktøj til den grønne omstilling

 

I DFF|EDB hører vi ofte om den grønne omstilling fra forsyningerne. Det fylder af gode grunde meget hos jer.

Rejsen mod grøn omstilling starter i den strategi, forsyningen formulerer. Ud over en ambition om effektiv drift af værket, hører vi en tydelig ambition om at fortrænge fossile brændstoffer til fordel for biomasse og vedvarende energi. Det giver god mening og er i tråd med verdensmålene.

Som IT-leverandør kan vi hjælpe jer på denne videre rejse mod grøn omstilling. Ét af tiltagene er at hjælpe jer med nemt at skabe de indsigter og det overblik, der skal til, for at sikre, at I altid kender jeres tilstand og fremskridt mod fx fortrængning af fossile brændstoffer.

I DFF|EDB er vi i fuld gang med at skabe forudsætning for, at vores ledelsesrapporteringssystem, Forsyning|BI, kan udstille indsigter fra jeres produktion. Med disse indsigter kan I, udover indblikket i produktionsmixet, også få indsigt i ledningstab, omkostninger pr. produceret varmeenhed, vandtab og meget mere.

Det er ikke grøn omstilling i sig selv, men det er et værktøj til dig, som gerne vil have et nemt og forståeligt overblik med på rejsen dertil.

Til januar giver vi dig den nye mulighed i Forsyning|BI for at se dine produktionstal sammen med nye, og de allerede kendte, overblik fra økonomidelen og forbrugersiden af Forsyning|FOF.

Du vil på vores træfpunkt på Dansk Fjernvarmes landsmøde allerede nu kunne se, hvordan vi håndterer og kombinerer produktionstal fra SRO anlægget med målerdata i Forsyning|BI.

Kig forbi træfpunkt nr.8 og få en demonstration af løsningen.

Vil du høre mere om Forsyning|BI, så kontakt Carsten Lindorff eller Flemming Dahl på mail eller på tel. 76 32 12 50.