Generalforsamling og årsmøde udsættes

17. juni 2020

Generalforsamling og årsmøde flyttes til september

 

DFF|EDB´s generalforsamling og årsmøde flyttes. Generalforsamlingen vil således blive afholdt mandag d. 28. september kl. 16.00. Årsmødet vil starte samme dag kl. 17.30 og fortsætte til og med frokost tirsdag d. 29. september.

 

Vi har valgt at udskyde arrangementet, fordi vi ønsker, at deltagerne skal være trygge ved at mødes i en stor forsamling med andre deltagere fra hele landet. Det sociale aspekt er en væsentlig del af DFF|EDB’s årsmøde. Vi ved, at mange af vores kunder sætter stor pris på mødet med kollegaer fra andre forsyninger og medarbejderne fra DFF|EDB. Vi hører en vis bekymring blandt vores kunder om at skulle mødes med ca. 200 andre personer allerede i august. Så selvom, det allerede nu er lovligt at mødes i større forsamlinger til fx en konference, har vi altså valgt at udskyde det en måned i håbet om, at smitterisikoen for coronavirus i Danmark er endnu lavere til september.

 

Generalforsamling og årsmøde vil blive afholdt på Helnan Hotel Marselis i Aarhus, der har faciliteterne, som gør det muligt at sikre den fornødne afstand mellem deltagerne, også selvom vi skulle blive ca. 200 deltagere.

 

Vi arbejder i øjeblikket med at lægge sidste hånd på programmet. I kan glæde jer til et program med spor, der retter sig mod både forsyningernes ledelse, administration og teknisk personale. Vi planlægger at kunne udsende endelig invitation ultimo juni, men sæt allerede nu kryds i kalenderen de to dage.

 

Det tidligere planlagte brugermøde for brugere af Forsyning|FOF og E|Forsyning bliver ligeledes udsat til mandag d. 28. september. Samtidig kan vi allerede nu afsløre, at vi samme dag også vil afholde vores første brugermøde for brugere af Forsyning|GIS desktop.

 

Vi lægger således op til et par dage præget af høj faglighed, spændende nyheder, udbytterig erfaringsudveksling og hyggeligt samvær med kollegaer fra andre forsyninger og medarbejderne i DFF|EDB.

 

Vi glæder os til at se jer i Aarhus d. 28. og 29. september.