Flere og flere forsyninger tilbyder e-Boks som en service overfor forbrugerne

27. marts 2020

Flere og flere forsyninger tilbyder e-Boks som en service overfor forbrugerne

Det er gået stærkt med at implementere e-Boks ude hos forsyningerne, siden vi præsenterede vores nye løsning til levering af digital post i e-Boks gennem Forsyning|FOF. Vi hører, at forsyningerne oplever, at løsningen har værdi i hverdagen, fordi det er en sikker, hurtig og enkel måde at sende post til forbrugerne.

Forbrugerne tager godt imod e-Boks

Vi ved, det er en opgave at få forbrugerne tilmeldt digital post, og derfor har vi også udviklet løsninger, så det bliver nemmere for jer at få forbrugerne tilmeldt: Forbrugeren kan med få tastetryk udfylde en formular og blive tilmeldt med det samme både gennem E|Forsyning og gennem jeres hjemmeside, hvis I har Forsyning|WEB.

Og den gode nyhed er, at opgaven kan løses. Vi oplever, at de forsyninger, der er i gang med e-Boks, har haft stor succes med at høste forbrugernes tilmeldinger via disse værktøjer. Flere forsyninger har på kort tid opnået, at mere end 50 % af forbrugerne er tilmeldt e-Boks. Et godt råd er, at den rigtig gode succesrate kommer, når forsyningen sender et personligt brev ud til alle forbrugere med en anmodning om at tilmelde sig digital post i e-Boks.

 

Hurtigere kontakt og bedre service med e-Boks

Når dine forbrugere er tilmeldt e-Boks, har du som forsyning mulighed for at levere alle dokumenter og indbetalingskort fra Forsyning|FOF direkte i deres digitale postkasse i e-Boks. Det er for det første en hurtig og effektiv måde at distribuere dokumenter på. Der er 100 % leveringssikkerhed, og så behøver du samtidig ikke tænke på datasikkerhed. Så snart dine forbrugere har givet deres samtykke, kan du sende dokumenter ud til dem direkte fra Forsyning|FOF. Det betyder, at dine forbrugere undgår rykkere, fordi deres regning ikke kommer frem i tide, og de slipper for at skulle vente utålmodigt på deres årsopgørelse. Det er en fordel for dig, at du ikke skal levere et dokument i en fysisk postkasse, der sjældent bliver tømt eller mangler et navn på sig. Det er samtidig en fordel for forbrugeren, at de har et nemt overblik og adgang til dine vigtige udsendelser.

Med løsningen har I også mulighed for at lette jeres arbejdsgang, når det kommer til de forbrugere, der ikke er tilmeldt digital post i e-Boks. I kan vælge at sende alle dokumenter til e-Boks, og lade e-Boks udskrive dokumenterne til de forbrugere, der endnu ikke er tilmeldt digital post. I sparer det praktiske arbejde ved fysiske forsendelser, og I kan nøjes med at levere data ét sted.

En succesoplevelse hos Sønderborg Varme

Sønderborg Varme er et af de værker, der har haft stor succes med tilmelding til e-Boks. Afdelingsleder Margit Kohls Poltan fortæller, hvordan tilmelding til e-Boks kan lette forsyningens arbejdsgang, og hvordan det er lykkes dem at få så mange forbrugere tilmeldt.

”Når vi skal sende fysisk post ud, kan der nogle gange kan der gå flere måneder, før vi får fat i vores forbruger – og det betyder også, at vi bruger meget tid på at sende både første og andet rykkerbrev. Gennem e-Boks har vi i stedet kontakt til forbrugeren med det samme. Blandt andet derfor vil vi gerne have så mange forbrugere som muligt tilmeldt e-Boks. Ved at sende personlige breve ud til vores forbrugere og annoncere i ugeavisen, at de kunne tilmelde sig e-Boks, har vi haft mange, der tilmeldte sig, både på vores hjemmeside, men også ved telefonisk kontakt.”

 

Nemt at komme i gang

Vi har et stort ønske om at hjælpe forsyningsbranchen til at digitalisere sig, og derfor er løsningen inkluderet i dit abonnement på Forsyning|FOF. Vi hjælper dig gerne med at komme godt i gang, så også I kan komme i gang med at drage fordel af e-Boks i hverdagen.

De dokumenter, I sender gennem Forsyning|FOF til e-Boks bliver afregnet efter vores gældende prisliste, som du finder på vores hjemmeside under Produkter.

Ring og hør mere om, hvordan du kan tilbyde e-Boks til dine forbrugere på 76 32 12 50, eller skriv en mail til info@dff-edb.dk

Kom godt i gang med e-Boks - vi tilbyder en færdig pakke,
hvor vi hjælper med følgende:


- Din forsyning oprettes som afsender på e-Boks

- E|Forsyning sættes op så forbrugerne kan afgive deres samtykke til e-Boks

- Har du hjemmeside hos os sørger vi for at der kommer e-Boks på

- Danne og sende et brev til alle adresser på forbrugere med information om tilmelding til e-Boks

-Tilretning af velkomstbrev/opkrævninger om tilmelding til e-Boks 

- Vi viser dig, hvordan du selv kan oprette samtykke til e-Boks i Forsyning|FOF på baggrund af forbrugerens mundtlige samtykke

Ovenstående tilbydes til en fast pris på 3 konsulenttimer.

- Vi tilbyder også at tilpasse den skabelon, der indeholder din forsynings brevpapir, så den overholder layoutreglerne for print gennem e-Boks. Hvis du ikke har en skabelon med forsyningens brevpapir, kan vi hjælpe dig med at oprette det. Det vil blive faktureret efter medgået tid

Vær opmærksom på, at der grundet den store interesse er ventetid på at, få implementeret e-Boks. Hvis I køber DFF|EDB til at assistere med opsætningen, så forventer vi, at vi er klar til at hjælpe jer henover sommeren.