Få et bedre og mere præcist overblik over dit ledningsnet

27. marts 2020

Få et bedre og mere præcist overblik over dit ledningsnet

 

Med de mange presserende arbejdsopgaver, som udføres i forsyningsvirksomheder hver dag, kan det være svært at finde tid til at forbedre kvaliteten af forsyningens ledningsdata. I DFF|EDB oplever vi derfor ofte, at mange forsyninger er tvunget til at vælge opgaver som varmeproduktion, forbrugsopkrævninger og økonomisk opfølgning fremfor forbedringer af ledningsdata. De ledningsregistreringsmæssige opgaver hober sig ofte op, og bliver efterhånden nærmest uoverskuelige. Det betyder også, at forsyningen går glip af at have hurtig adgang til og overblik over nøjagtige data om deres ledningsnet, hvilket f.eks. besværliggør automatiske og korrekte besvarelser af graveforespørgsler. Det vil vi gerne hjælpe din forsyning med at få.

Har du uafsluttede opgaver liggende, som for eksempel:

  • Ledningstegninger fra projektfasen hvor ledningerne ikke blev lagt som planlagt, og aldrig er blevet tilpasset.
  • Vigtig viden om ledningerne, som ikke er nedskrevet og kun findes hos ældre medarbejdere, som er på vej mod pensionen.
  • Stikledninger, hvor registreringen er en bunke papir i en papkasse
  • Manglende rørtype/aldersangivelser.
  • Manglende indmålinger af brønde og skabe

Eller blot brug for en samarbejdspartner, som ajourfører dine ledningsdata løbende?

Så kontakt DFF|EDB´s GIS-afdeling, hvor vores team af GIS-eksperter står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi tilpasser vores GIS-løsninger til netop din forsynings behov, og vi udfører de GIS-relaterede opgaver, du som forsyningsselskab har brug for, enten internt eller via vores net af eksterne samarbejdspartnere.

Kontakt:

Margrethe Kristensen

Tlf. 76 32 12 50

E-Mail: mkr@dff-edb.dk