e-Boks løsning er godt på vej…

7. marts 2019

e-Boks løsning er godt på vej…

 

Vi er rigtig godt i gang med at lære Forsyning|FOF at sende dine dokumenter til forbrugernes e-Boks. Løsningen bliver et alternativ til, at du selv skal udskrive og sende dokumentet. Du kommer til at kunne sende dokumenter til mange forbrugere på én gang eller til en specifik forbruger alt efter behov.

Dine forbrugere skal tilmelde sig digital post fra forsyningen ved at oplyse et CPR- eller CVR-nummer samt et samtykke. Vi er derfor opmærksomme på vigtigheden af, at vi giver dig nogle værktøjer til at indhente disse oplysninger. Vi kommer til at lagre forbrugernes tilmelding til digital post i Forsyning|FOF, så du kan se, om forbrugeren er tilmeldt digital post. Næste gang du vil sende et dokument til forbrugeren, vil du få mulighed for at vælge at sende dokumentet til e-Boks i stedet for at printe det.

 

Vi har valgt Nets som distributør til e-Boks. Hvis modtageren af dokumentet ikke er tilmeldt digital post, tilbyder Nets at printe dokumentet for dig (som en tillægsydelse). Hvis du vælger denne mulighed, skal du altså kun sende én fil, og du behøver ikke at tage stilling til gennem hvilken kanal dokumentet når modtageren.

 

DFF|EDB bliver oprettet som partner hos Nets Share. Hvis du ønsker at sende dokumenter til dine forbrugeres e-Boks, skal din forsyning oprettes som afsender hos e-Boks under partneren DFF|EDB. Som partner har vi indgået en attraktiv aftale med Nets, som betyder, at vi stiller muligheden for at kunne levere dokumenter til e-Boks til rådighed for vores kunder på meget favorable vilkår. Den endelige prismodel er ved at blive fastlagt, og vi forventer senest på brugermøderne at kunne informere jer endeligt om priser og vilkår for løsningen.  

 

Vi glæder os til at præsentere dette værktøj for dig live på årets brugermøder.

 

Har du spørgsmål vedrørende den kommende e-Boks løsning, er du velkommen til at kontakte produktansvarlig Vinni Dahl på vrd@dff-edb.dk eller tel. 7632 1250.