Brugermøderne 2019

23. maj 2019

Brugermøderne 2019

 

”Det er første gang, jeg er med. Jeg synes, det er godt at få gennemgået de nye ting, der er sket i FOF, og hvad der arbejdes med”

”Alle emner har noget, vi kender og noget, vi ikke kender. Man får altid noget nyt med hjem samt kontakten med andre kollegaer”

”Vi var igennem de opgaver, vi møder i hverdagen”, ”Alle indlæg var relevante. Mange spørgsmål fra deltagerne kom vidt omkring”

 

Så er Flemming, Carsten og Vinni vendt tilbage til de faste pladser på kontoret efter en tur rundt i landet på årets otte regionale brugermøder afholdt i uge 19 og 20.

 

Det er en lang og god årlig tradition, at vi sender et lille team af medarbejdere ud i landet for at møde vores brugere og udveksle gode idéer og erfaringer om Forsyning|FOF. Det gjorde vi således også i år, hvor vi havde fornøjelsen af at møde ca. 300 brugere.

 

Årets program indeholdt blandt andet emnet ”Få det bedste ud af Forsyning|FOF”, hvor vi havde en ambition om at inspirere jer til at udnytte flere af de muligheder, I har i Forsyning|FOF med henblik på at samle så mange data som muligt i løsningen for at opnå resultatet: Én sandhed.

 

Vi havde også fornøjelsen af at præsentere jer for vores løsning til at sende dokumenter fra Forsyning|FOF til e-Boks. Vi var glade for at fornemme, at det vagte en særlig opmærksomhed hos jer, og vi kan næsten ikke vente til, at vi får jer alle sammen oprettet som afsendere i e-Boks, så I kan komme i gang med at anvende det.

 

Vi havde selvfølgelig også traditionen tro et emne på dagsordenen om tips og tricks, hvor vi kom godt rundt i hjørnerne i Forsyning|FOF og E|Forsyning og præsenterede jer for både nye såvel som gamle tips og tricks til anvendelsen af løsningen.

 

Det var alt i alt nogle rigtige gode møder, og vi har en oplevelse af, at vi er kommet beriget tilbage til kontoret. På gensyn på brugermøderne i 2020, hvor vi håber at se jer alle sammen igen.