ERFA

I hverdagen støder du måske på opgaver og udfordringer, som du har behov for at diskutere med andre i samme situation. ERFA-grupperne er baseret på erfaringsudveksling blandt medlemmer i sammenlignelige roller og med ens udfordringer. Målet for gruppens medlemmer er at udvikle hinandens viden ved at fokusere på fælles problemstillinger og erfaringer.

Som deltager i en ERFA-gruppe kan du opnå et kvalificeret samspil omkring administration af en forsyningsvirksomhed. Samtidig får du et netværk af ligesindede og dermed lettere ved at kontakte en "kollega" fra en anden forsyning, hvis du får et problem, du ikke umiddelbart har løsningen på, eller hvis du bare har brug for inspiration eller et nyt syn på en sag.  

Interesseret?

De etablerede ERFA-grupper er selvkørende. Hvilket betyder, at vi ikke deltager direkte i etableringen eller administrationen af de enkelte grupper. Har du lyst til at høre mere om de enkelte grupper og eventuelt deltage i én af dem, formidler vi dog gerne kontakten. Hvis du selv har lyst til at starte en ERFA-gruppe, kan du også kontakte os med henblik på hjælp til opstartfasen.

 

Kontaktperson

Carsten Adsbøl Lindorff

Forretningskonsulent